Xevi Cros: “Tenim un equip vàlid per afrontar 1a Catalana i econòmicament no ens suposarà canvis”

Tot i que al Bosc de Tosca encara li queda un partit per acabar la lliga i que definirà el campió, el club ja ha començat a plantejar-se com ha de ser aquest primer equip la temporada que ve. En una entrevista al programa La Banqueta d’Olot Televisió el president de l’entitat presenca, Xevi Cros, va assegurar que el club tirarà per una línia continuista amb el que s’ha ant fent a segona Catalana, apostant pel planter i treballant perquè una part important de la plantilla es quedi.

Xevi Cros, president CEF Bosc de Tosca: Jo personalment crec que tenim un equip vàlid per afrontar la Primera Catalana. Tenim un nivell alt, amb jugadors que han jugat a categories superiors. Hem treballar per fer alguna incorporació, però crec que no hem de fer gaires retocs.  Coma  club no ens ha de suposar un canvi econòmic. No paguem els jugadors i ho continuarem fent, seguint amb aquesta filosofia i sobretot apostant am la base.

Un dels objectius, ara, de la junta és parlar amb tècnics que han dut el primer equip fins aquí. Ja fa anys que Jan Miquel Salavedra està fent créixer el projecte del Bosc de Tosca i tant ell com Jordi Boix ha de continuar sent peces clau.

Xevi Cros, president CEF Bosc de Tosca: Hem de parlar tant amb en Jan com amb en Jordi, perquè han fet un tàndem espectacular. A ells els hi queda un partit, però nosaltres ja aquest setmana començarem a planificar la temporada que ve, però si que seria important pel club  que poguessin continuar.

Aquest dissabte a partir de les sis de la tarda el Bosc de Tosca visitarà el Cal Agudio en la darrera jornada de lliga.

x