‘Les ombres i la llum’, al Museu de la Garrotxa

La Sala Oberta 2 aplega 48 fotografies de l’artista japonès, afincat a Catalunya, Hisao Suzuki, un dels fotògrafs més importants de l’arquitectura contemporània. Les fotografies que s’exposen formen part de la “Col·lecció RCR Bunka, Hisao Suzuki” de la Fundació RCR Bunka.

Montse Mallol, directora dels Museus d’Olot: “És una exposició d’un dels fotògrafs d’arquitectura contemporània més importants de les tres darreres dècades”.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Estic segur que aquesta exposició serà un èxit, la cirereta del pastís”.

Des de la Fundació RCR Bunka s’han mostrat molt contents de poder comptar amb un arxiu de 46.000 fotografies i que d’aquestes, se n’hagin seleccionat 24 d’un valor qualitatiu molt alt. Asseguren que l’obra de Suzuki té un valor afegit.

Ramon Folch, president de la fundació RCR Bunka: “Les fotografies en molts casos tenen un valor documental, però en el cas d’Hisao Suzuki tenen també un valor artístic”.

Hisao Suzuki s’ha mostrat profundament agraït per l’acollida que ha rebut tots aquests anys a Catalunya i especialment a la Garrotxa.

Hisao Suzuki, fotògraf: “La paraula és gràcies. Tot són moments de trobada, de veure la gent treballar, de visitar la seva obra…”.

L’exposició es pot veure del 3 de juny al 15 d’agost.

x