El Parc Nou es tornarà a vestir de Parc Electrònic aquest dissabte

Nibiru segueix treballant tot i tots els entrebancs generats per la pandèmia per acostar l’electrònica a tothom i crear espais de reunió entre els amants d’aquest tipus de música. Sovint està estereotipada i infundadament criticada però la música d’aquest tipus agrada a gent de totes les edats, i així va quedar demostrat en la primera edició del Parc electrònic l’any 2019.

“Hi ha espai per tothopm i es genera un ambient molt familiar”.

Un esdeveniment musical que es durà a terme durant tot el dia aquest dissabte al Parc Nou d’Olot, des de les 11 del matí fins les 8 del vespre. Hi haurà Disc Jòqueis Sets, tallers, una Fira d’Artesania, Foodtrucks, un espai infantil i una fira d’entitats.

L’entrada serà lliure per a tothom i s’espera repetir l’èxit de la primera edició.

x