L’alumnat de l’EMMO treu els intruments de l’escola per poder fer les audicions de final de curs

La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Olot va aparcar debats, propostes i ordenances per un dia per relaxar-se i acollir música. Instruments de vent, de percussió i de corda, com les guitarres que veiem en imatges, van desplegar-se per diferents punts de la ciutat per oferir les audicions de final de curs de l’Escola de Música d’Olot.

Albert Carbonell, director de l’Escola de Música d’Olot: “Encara tenim algunes restriccions dins l’escola i vam decidir sortir perquè fins i tot hi havia nens i nenes que no havien pogut tocar en públic. Estem molt contents de com ha anat tot plegat”.

A l’EMMO són uns 150 alumnes i pràcticament tots han participat a les audicions amb un ventall molt ampli d’instruments, i han quedat molt satisfets de la rebuda que ha tingut la iniciativa. En aquest cas, les restriccions per la pandèmia han aportat una idea positiva a l’Escola, que desitja ja recuperar la plena normalitat.

 

x