El Festival ‘Varietats autòctones’ tindrà lloc l’1 i el 2 de juliol

El festival Varietats Autòctones és una proposta de l’entitat Músiques Aspres per aconseguir donar un espai al jove talent musical de la comarca. L’1 de juliol, Agnès Algueró actuarà al fortí del Montsacopa a quarts de 10 del vespre. La resta d’actuacions tindran lloc a partir de les 5 de la tarda al Parc Nou, un escenari emblemàtic d’Olot perquè aquests artistes puguin mostrar el seu treball.

Marià Codina, Músiques Aspres: Poder aprofitar el dia de la música que és ara pel juny i montar aquest festival al Parc Nou, un entorn emblemàtic, agradable i maco de la ciutat, per veure concerts i ensenyar les últimes novetats dels artistes de la zona.”

El dia 2 de juliol, al Parc Nou hi actuaran Manzau, La Marta Rius, Grabu i Estruç. A partir de les 10 del vespre la Flama acollirà la festa final de Festival amb Això’s Lava!, que portaran el seu hip hop. Això mostra una situació de riquesa cultural i musical a la comarca.

Marià Codina, Músiques Aspres: Hi ha més projectes dels que ens sembla, però és això, potser per falta d’espai o d’oportunitats toquen més a fora que aquí. Això per exemple, ens ho comentava certs artistes, que han tocat a Girona o fins i tot a Liverpool a tocar i ell em deia que hòstia, mira que a fora sempre he anat tocant, però a casa encara no he tingut l’ocasió.” 

Tots els concerts i activitats seran d’entrada lliure i gratuïta.

x