L’Olot fitxa Albert Orriols, renova a Carles Mas, Albert Blázquez i David Bigas, i Xavi Ferrón no continuarà a l’equip

La Unió Esportiva Olot ha confirmat aquest migdia la primera incorporació de cara a la temporada que ve. Es tracta d’Albert Orriols, vigatà de 24 anys i que prové del Figueres, de la Tercera Federació, amb qui ha jugat 24 partits, més de 2.000 minuts jugats i aconseguint sis gols aquesta temporada. Prèviament havia jugat al Vic, a Primera Catalana i a les categories inferiors de l’equip osonenc. El club el defineix com a un jugador polivalent i amb arribada a l’àrea. Orriols va marcar el tercer gol del duel contra l’Olot a l’estadi municipal aquesta temporada.

Després de la sortida de Kilian Villaverde de la Unió Esportiva Olot, en les darreres hores el club també ha anat anunciant renovacions i baixes per l’equip de cares a la temporada que ve. Carles Mas sumarà la seva sisena temporada a la Garrotxa i continuarà sent una de les peces claus en defensa. El jugador del Pla de l’Estany ha jugat més de 130 de partits amb l’equip. Qui també s’ha anunciat que seguirà és el capità Albert Blázquez. El besaluenc jugarà la seva vuitena temporada al club, tot esperant que pugui participar més amb l’equip el curs que ve, un cop superada la lesió al tendó d’Aquil·les que l’ha deixat fora més de mig any aquesta temporada. D’altra banda, David Bigas seguirà defensant la samarreta vermella des de la banda esquerra. El lateral empordanès ja suma 90 partits disputats entre les dues etapes en les que ha jugat al club. Qui no seguirà és Xavi Ferrón, que aquesta temporada ha jugat 31 partits i ha aconseguit tres gols, un d’ells clau: a l’últim minut de la darrera jornada de lliga a casa contra el Vilassar. Amb tot, però, a dia d’avui encara no es coneix si Manix Mandiola seguirà sent l’entrenador de la Unió Esportiva Olot la temporada que ve.

 

x