El festival electrònic torna després de dos anys al Parc Nou

Aquest cap de setmana passat, es va celebrar la segona edició del Nibiru Mostra d’Art Avançada Festival, al Parc Nou. Després de dos anys d’incertesa, ha pogut retornar l’esdeveniment de música electrònica un any més. Un esdeveniment pensat per tots els públics, per tal que, tant famílies com jovent gaudeixin.

Lili Guerrero, presidenta de l’associació Nibiru Mostra d’Art Avançada:És una festivitat per tots els públics i bé, la línia és la música electrònica, però està pensat perquè vinguin nens, hi ha un espai infantil, hi ha tallers electrònics amb sintetitzador, també han vingut entitats que ofereixen tallers del seu objectiu. Un dia per poder gaudir, també hi ha una fira d’artesania. És un dia per compartir amb la família i els amics.”

Llevat que Nibiru fa dos anys que s’ajorna, ha pogut consolidar-se un segon any amb sensacions optimistes.

Aleix Cortés, associació Nibiru Mostra d’Art Avançada: Sí, l’any 2019 vàrem haver de parar. L’últim esdeveniment va ser llavors i fa dos anys que estem parats. I bé, hem estat a punt de plegar. La veritat, tot eren traves, era molt complicat, la cosa semblava que evolucionava bé però després un altre cop malament. Però ara sembla que la gent està responent bé.”

Aquest festival de principis d’estiu, és un dels dos que celebra l’organització sense ànims de lucre a l’any. L’altre té lloc a la sala El Torín al mes d’octubre.

x