Torna ‘La Cua del Drac’ amb normalitat prepandèmia

Olot encara l’estiu amb una àmplia programació cultural, La Cua del Drac. La intenció de recuperar l’activitat d’aquests mesos que en els últims dos anys no s’ha pogut dur a terme de la forma que es voldria a causa de la pandèmia. Tot això, enguany, es deixa enrere.

Deixant enrere la pandèmia, es tornarà a un format i una logística de total normalitat en la gestió i organització dels actes. És una qüestió que també posarà les coses més còmodes a tothom interessat a assistir a les propostes que es fan.

Ricard Sargatal, director de l’Àrea d’Educació i Cultura: “Són activitats gratuïtes. Aquest any, per sort, sense les mesures covid de mascareta ni haver d’agafar entrada anticipada. Això, a escala d’organització, tant per nosaltres com per al públic, és molt més còmode. Una altra de les característiques és que volem que les activitats d’estiu bàsicament siguin un punt de trobada entre ciutadans i un lloc de cohesió social.”

Una de les pretensions per part de l’ajuntament és fer que els espais exteriors on tenen lloc els actes llueixin més. Pel que fa a les activitats organitzades pel consistori destaquen el Circ a la Plaça de braus i la Música al Parc Nou, propostes que volen seguir creixent, no quantitativament però sí en qualitat.

També cal no oblidar el festival Varietats Autòctones, Música als Masos, l’Aplec de la Sardana, el Sant Rock Festival o la Biennal Olot Fotografia, que portaran a un estiu ric, culturalment parlant a la capital de la Garrotxa.

x