Èric Callís, sisè jugador confirmat per la temporada vinent a la UE Olot, que anuncia la baixa de Ferri López

Es van succeint els jugadors que continuaran a la Unió Esportiva Olot la temporada que ve a la Segona Federació. Qui també seguirà defensant la samarreta del club garrotxí és Éric Callís. El jugador bianyenc ha sigut una peça important en defensa aquesta temporada però també en atac, desbordant des de la banda. Ha jugat 30 partits i 19 d’ells com a titular. Callís és el sisè jugador que es confirma que seguirà l’any que ve, després de Carles Mas, Albert Blázquez, David Bigas, Jordi Xumetra i Guillem Terma. Amb els fitxatges d’Albert Orriols i Manel Busquets, l’equip ja té confirmats vuit jugadors.

Ferri López, tercera baixa confirmada

El lateral i carriler esquerra no seguirà defensant la samarreta de l’Olot la temporada vinent. És la tercera baixa confirmada pel club després de Kilian Villaverde i Xavi Ferrón. El del Pla de l’Estany ha disputat aquesta temporada 30 partits, sortint de titular el 17 d’ells i marcant un gol.

x