La gent gran reivindica els seus drets: “No ens podeu aparcar”

Avui és el Dia Mundial contra el Maltractament de les Persones Grans i una trentena de persones han reivindicat els drets del col·lectiu a la Garrotxa. El Consell Consultiu de la Gent Gran reivindica els seus drets i demana que la societat no els aparqui, perquè ells e4n són una part important.

A les 10 del matí sortia del Pavelló Firal aquesta caminada reivindicativa. És un dia important per al col·lectiu de la gent gran, que s’ha vestit de blanc, s’ha desplaçat des d’arreu de la comarca i ha estat a Olot per fer una caminada que reclamava el lliure exercici dels drets de les persones grans, que malauradament segueixen rebent maltractaments per part de la societat. Per això, i al marge del caràcter lúdic de la cita, la gent gran alçava la veu des de la capital de la Garrotxa.

Manuel Álvarez, representant del col·lectiu de la gent gran de la Garrotxa: “Està molt bé que sortim a caminar i ens distraiem una mica, però això és una reivindicació. No se’ns pot aparcar perquè formem part de la societat”.

L’Ajuntament ha donat suport a la iniciativa d’aquest dimecres al matí, reivindicant la capitalitat d’Olot en un dia com avui, on es representava a tota la comarca.

x