La mediació entre el Consell Comarcal de la Garrotxa i Antonio Tomàs no prospera i el cas acabarà a judici

En relació amb el projecte de la planta de triatge projectada a Sant Jaume de Llierca fa més de tres anys, aquest veí va ser denunciat per injúries i calúmnies per qualificar de “cacic” i “corrupte” el llavors president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona. Ara des l’ens lamenten que hagi “fracassat” el procés de mediació previ al judici oral, que s’haurà de celebrar el proper mes de novembre.

Des del Consell lamenten que Antonio Tomàs no hagi acceptat l’única condició que, en la mediació duta a terme mitjançant una videotrucada, l’ex president Joan Espona li havia traslladat amb la voluntat de retirar la denúncia: que es retractés de les acusacions que havia fet des dels mitjans de comunicació.

A través d’un comunicat que aquesta tarda ha fet arribar el Consell a tots els mitjans de comunicació, s’assegura que “malgrat la mediació no hagi finalitzat amb èxit, el Sr. Espona manté oberta aquesta via amistosa de resolució, sempre que la part contrària accedeixi a retractar-se de les acusacions anteriorment esmentades”.

 

x