L’Olot incorpora el davanter Manel Busquets

El davanter centre Manel Busquets reforça l’atac de la Unió Esportiva Olot. L’equip que continuarà dirigint Manix Mandiola, a falta de confirmació oficial, incorpora un perfil vertical que dotarà d’alternatives la línia més ofensiva de l’equip.

Busquets ha jugat al Sant Andreu aquesta darrera temporada, després de retornar al conjunt andreuenc provinent de la lliga universitària americana el passat mercat d’hivern. Fa unes setmanes va rebutjar una oferta de renovació amb els quadribarrats i ara signa per un equip que jugarà enguany una categoria per sobre.

És el segon reforç de l’equip després d’Albert Orriols. D’altra banda, el club ha anunciat avui el retorn de Jordi Freixa a l’entitat. En aquest cas, l’ex jugador del primer equip i fins ara entrenador de la Unió Esportiva Castellfollit es farà càrrec del filial a Segona Catalana: el CF Sant Jaume de Llierca.

 

Foto: UESA

x