Mes de tornejos per a molts esportistes de base

Aniol Arrey, jugadors UE Olot: Hi ha tot d’equips i és un bon dia per estar amb els companys que anem a classe, a l’escola.

Cap de setmana carregat de futbol i de diversió i de tornejos per a molts nens i nenes d’arreu. Les Preses va acollir la dotzena edició del seu torneig per a categories de base, després d’un temps aturat per culpa de la pandèmia.

Xevi Colomer, president CF Les Preses: En total hi ha més de 50 equips, més de 20 clubs i més de 700 nens i nenes, que hauran passat pel torneig. En agrada fer coses,  hem hagut d’estar aturats i ara estem il·lusionats de poder-ho anar reprenent tot altre cop.

El torneig escoleta el va guanyar el Sant Pere Màrtir, el prebenjamí 2015 l’Olot, el prebenjamí 2014 el Vall d’en Bas, el prebenjamí 2015 l’Olot, el benjamí 2013 l’Olot, el benjamí 2012 Les Preses, l’aleví el Vall del ter, l’infantil l’Olot, el cadet l’Olot i el juvenil el Torelló. Un cap de setmana especial per a molt jugadors, alguns fins i tot que s’estrenaven com a golejadors.

Lluc Vila, jugadors UE Olot: Me l’han passat, he pogut acabar la jugada i he aconseguit un gol!

Adrià Verdaguer i Arnau Anglada, jugadors CF Les Preses: Ens ho hem passat molt bé. Ens agrada jugar a futbol, i ens ha divertit molt.

x