El programa UNED Sènior tanca el curs amb dos centenars d’integrants a la demarcació de Girona

Marta Mallarach, coordinadora d’UNED Sènior a Olot: “La gent ve a compartir estrones amb persones de la seva mateixa edat i estem molt contents de com ha evolucionat l’entitat en els darrers deu anys”.

UNED Sènior, el programa formatiu que inclou temes d’actualitat i estratègies de desenvolupament personal, ha acabat un nou curs. Enguany, un curs exitós a la demarcació, i específicament a a Olot i Figueres, després del parèntesi de la pandèmia. Uns 200 alumnes a la demarcació ja formen part d’un programa que va començar amb tan sols 18 inscrits ara fa una dècada i que compta amb un centenar d’integrants només a la Garrotxa.

L’acte de cloenda servia per fer el tancament de curs i també per donar a conèixer UNED Sènior. L’actuació del cor Fructus Temporis va amenitzar un acte que van presidir les autoritats de l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa, acompanyats del representant a Girona d’UNED, Fran González.

Fran González, representant UNED Sènior Girona: “Es tracta de cobrir necessitats i de donar segones oportunitats, ja sigui per estudiar o per formar-se en alguns aspectes tecnològics”.

L’escola d’art va col·laborar activament en la cloenda amb un mural que va lluir durant tot l’acte.

 

x