La UE Olot fitxa a Ferran Brugué i Uri Ayala es quedarà una temporada més

La Unió Esportiva Olot ha anunciat la tercera incorporació pel primer equip de cares a la temporada que ve. Aquesta tarda el club ha fet oficial el fitxatge de Ferran Brugué, jugador d’atac, gironí, de 23 anys, procedent del Badalona i que jugava a Segona Federació la temporada passada. Brugué ha passat per les categories inferiors del Girona i de l’Espanyol i també va jugar al Sant Andreu, a Tercera. Amb el Badalona ha jugat 28 partits aquesta temporada i ha marcat 3 gols.

Ferran Brugué, jugador UE Olot: Estic molt content d’estar en un club com l’Olot . Quan em van donar l’oportunitat de formar part d’aquest club ni m’ho vaig pensar perquè és una oportunitat per mi. Espero que sigui una gran temporada i aportar tot el possible, i fer tot el que estigui al meu abast per l’equip i per l’afició. 

 

Uri Ayala es queda

Aquest matí el club ha confirmat la renovació d’un altre jugador: el defensa Uri Ayala, que realitzarà la seva segona temporada a La Garrotxa. Ayala ha estat una de les peces claus en defensa aquesta temporada, tot i l’ intermitència que ha tingut per culpa de les lesions. Ha jugat un total de 20 partits, 15 com a titular i ha fet un gol.

x