L’Escola Municipal d’Expressió espera revitalitzar-se plenament el proper curs

L’EME ja ha obert per a tothom el període de preinscripció en l’àmplia oferta de cursos del qual disposen, amb propostes per a un públic divers. El ritme és molt bo en el que ha de ser un curs de recuperació a l’Escola Municipal d’Expressió.

Tavi Algueró, director EME: “Superem el centenar de preinscrits i estem molt gratament sorpresos de la resposta de la gent després de la pandèmia. Esperem sortir-ne més forts”.

La pandèmia va colpejar durament a l’Escola, que ho ha passat malament però ara veu en aquest proper curs una oportunitat de revàlida per, fins i tot, ser optimistes pel què fa a augmentar el nombre d’alumnes. De moment, els sensacions són positives.

Per aquest curs vinent, que començarà classe l’1 d’octubre, l’EME té previst incorporar l’especialitat d’Escriptura Creativa i consolidar la resta de disciplines que s’estan duent a terme durant aquest curs que ja estem acabant, i que ha comportat la participació d’uns 400 alumnes en els tres trimestres que van d’octubre a juny. Un ventall de disciplines es poden realitzar gràcies a l’equip de 16 docents, professionals en les seves pròpies especialitats.

La inscripció a l’EME es pot realitzar des de la pàgina web de l’escola d’Expressió (escolaexpressio.olot.cat) o bé presencialment al mateix centre, situat a l’Av. Sant Joan, número 20 d’Olot.

 

x