El PTT Garrotxa tanca el seu 25è curs inaugurant una exposició

Des d’avui i fins al primer de juliol es podrà visitar aquesta exposició a Can Trincheria. Es tracta d’una commemoració dels 25 anys de vida del PTT Garrotxa.

Biel Mossoll, tutor PTT Garrotxa: “Es tracta de donar forma a tot allò que ha fet que el PTT Garrotxa sigui el que és, un espai transformador i de formació, a partir de les persones que n’han format part”.

El PTT Garrotxa és un projecte per a joves sense l’ESO d’entre 16 i 21 anys que tenen ganes de reincorporar-se al sistema educatiu reglat o bé d’iniciar-se al món laboral. S’ofereixen tres perfils professionals: el d’Auxiliar d’Hoteleria, el d’Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic i el d’Auxiliar de Fabricació Mecànica i Instal·lacions Electrotècniques.

Mariona Camps, regidora d’Educació Aj. d’Olot: “Aquest espai dona la opotunitat als joves que no han sabut adaptar-se al sistema convencional d’educació però que a partir d’aquí s’animen a tornar a estudiar o a incorporar-se al mercat laboral”.

El PTT tanca un curs on el 60% dels alumnes matriculats han aprovat, el 70% dels alumnes que han aprovat continuen la seva formació altre cop dins el sistema educatiu reglat fent un CFGM i el 40% dels alumnes han trobat feina i un contracte laboral.

Aquestes dades es valoren molt positivament i donen valor a la tasca educativa i pedagògica que es realitza des de fa 25 anys en aquest projecte compartit i cofinançat entre el departament d’Educació, l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa.

Jordi Roca, tutor del PTT Garrotxa: “Estem molt orgullosos i satisfets d’aquests 25 anys i dels resultats obtinguts”.

Enguany el PTT Garrotxa ha col·laborat amb diversos esdeveniments de la ciutat com són, el festival Lluèrnia, el festival Sismògraf; també s’han teixit sinèrgies amb altres projectes educatius com són Integra, l’EOI i l’Aula Forma’t. Cal destacar que el PTT Garrotxa ha estat reconegut amb dos premis organitzats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya: el 2n premi a la Mostra-Concurs Gastronòmic i el 1r premi en Excel·lència Professional dels premis ImpulsFP, amb el projecte Going Up de codocència en anglès.

 

x