Encara queden entrades per gaudir del Festival de Patinatge del CPA Olot d’aquest dissabte

Petit parèntesi a les competicions aquest cap de setmana pel Club Patinatge Artístic Olot, que aquest dissabte celebrarà el festival de patinatge. Enguany una de les principals novetats es que es recuperarà el format d’abans de la pandèmia, el que permetrà viure un festival més espectacular, amb més llum i amb presència de patinadors i patinadores internacionals, com és el cas de la parella italiana formada per Alice Esposito i Federico Rossi, subcampions del món.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Fem venir una parella d’artístic, subcampions del món i creiem que serà un retorn encerta manera al format que teníem. Hem cregut interessant fer venir aquesta parella, que ens va enamorar al passat mundial. I teníem ganes de portar-los a Olot.

Serà una gran oportunitat de poder veure ballar sobre la pista del pavelló olotí a totes i cada una de les integrants del club. Es duran a terme dues sessions: una a dos quarts de quatre de la tarda i l’altra a dos quarts de vuit del vespre. Qui ho vulgui, encara pot aconseguir entrades, adreçant-se al club.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Encara hi ha entades a la venda. Per totes dues sessions, així que qui vulgui venir i gaudir, encara és a temps d’adquirir entrades. cpaolot@gmail.com 

Un festival que, com sempre, homenatjarà a Montsita Casadellà,ques a través del seu memorial, que com cada any, reconeix a alguna persona o entitat que hagi col·laborat estretament amb el club o amb un lligam concret. Com sempre, el festival servirà,, també, per finançar-se econòmicament, de cares a que els primers equips del club puguin disputar l’europeu i el mundial: els següents grans objectius.

x