Olot recupera l’essència del Corpus en un cap de setmana de molta activitat a la ciutat

La faràndula sortirà en cercavila pels carrers d’Olot demà dissabte a les 6 de la tarda. Per primera vegada, cabeçuts i cavallets acompanyaran els Gegants en el recorregut pel centre de la ciutat. Serà la primera cercavila de la faràndula olotina des de les Festes del Tura de 2019. Els balladors de la faràndula fa setmanes i setmanes que assagen per poder gaudir d’un Corpus molt esperat.

L’endemà, a les 12h del migdia i en directe per Olot Televisió, tota la faràndula sortirà a ballar a plaça, sense restriccions. Aquest 2022 també es tornarà a ballar la tradicional Sardana de Corpus.

Agustí Arbós, regidor de Festes a l’Aj. d’Olot: “Esperem que la gent s’animi a venir i que gaudeixin de Corpus, que és una festivitat que volíem potenciar i que esperem amb moltes ganes.

Amb el Corpus també s’estrena el festival Nomad, que inicia la seva primera edició al Passeig d´en Blay, per oferir una experiència itinerant d’oci i cultura.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat a l’Aj. d’Olot: “Hi ha ganes de sortir i serà un cap de setmana molt complet”.

El Nomad Olot  comptarà amb activitats d’entreteniment per a les famílies, motiu pel qual l’entrada al Festival donarà accés il·limitat a l’espai infantil. A més, cada dia es podrà gaudir de diversos espectacles familiars a l’escenari principal, amb grups com Coloraines Band o Disco per Xics a més d’altres activitats.

 

 

x