Cap de setmana frenètic a Olot amb el Nomad Festival i la 11a edició del Shopping Nit

Cap de setmana mogut el que ha tingut la capital de la garrotxa. I és que a banda de la celebració de Corpus, coincidia també l’aterratge de la primera edició del Nomad Festival a Olot, el festival de cultura, gastronomia, música, faràndula i també d’artesania.

Ilitia Nacenta, il·lustradora: “La veritat és que ahir va ser una mica més fluixet però avui molt bé. Hi ha molt ambient, la gent està molt receptiva.”

Clara Casanovas, creacions Clara: “Hi ha molta gent, hi ha hagut molta participació ara al vespre. Durant el dia no, per la calor.”

La música i la gastronomia vibrava al Firal, però al sector comercial de la ciutat, com el carrer de Sant Rafel, tornava a veure’s ple de gent amb bosses a la mà. Les botigues adherides a l’Associació de Comerciants tornaven a obrir, aquest cop sense restriccions de cap mena, fins les 12 de la nit amb motiu del Shopping Nit, enguany la 11a edició. I és que amb dos anys de pandèmia entremig, el Shopping Nit esperava tornar a recuperar la singularitat d’una campanya que marca l’inici de la temporada d’estiu.

Gemma Canalias, regidora turisme i comerç Aj. Olot: “Realment és una jornada il·lusionant. Avui celebrem la 11a edició. És una edició carregada d’il·lusió, hem passat uns anys complexes. Avui podem tornar a veure moltíssima gent al carrer. Es nota que la gent està contenta, ens ha fet venir molta gent aquí a la ciutat.”

Valèria Ilchysyn, AURA Olot: “Està anant molt bé, el fet que hi hagi tantes activitats a banda de Shopping Nit fa que hi hagi molt d’ambient, especialment de nit, quan les temperatures han baixat una mica. Totes aquestes activitats i el fet que els comerços estiguin oberts, hem notat moltíssima gent i estem molt contents, la veritat.”

Josep Maria Martínez, membre junta ACO: “Totes les activitats paral·leles ajuden molt a fer clients i ajuden a que les botigues estiguin més plenes que fa uns anys.”

En aquesta 11a edició de la campanya comercial, hi han participat una cinquantena d’establiments.

x