El 3×3 de bàsquet aplega a Olot 110 equips i 400 participants

El circuit de 3×3 oficial de la Federació Catalana de Bàsquet feia parada a Olot aquest cap de setmana després de passar per d’altres ciutats d’arreu de l’estat. Una parada molt especial per a un club, el Club Bàsquet Olot, que està celebrant el seu 50è aniversari i va presenciar el creixement que està tenint aquest circuit, aglutinant totes les categories, incloent bàsquet per persones discapacitades i comptant amb jugadors, alhora, que juguen en categories gairebé professionals.

Jaume Comas, director del 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet: “Rebem moltes sol·licituds però vam creuer que aquí a Olot hi havíem de parar perquè celebren els seus 50 anys i perquè és un club que fa les coses molt bé”.

Uns 400 esportistes es van aplegar a les instal·lacions olotines per passar-ho bé i competir en alguns casos, en el que va ser un autèntic èxit de participació.

Guido Cengliarotti, junta CB Olot: “És un gran èxit, hi hem treballat molt i ens agrada molt donar la benvinguda a l’estiu jugant a bàsquet”.

El Santfeliuenc 3×3 va ser un dels equips triomfadors cap de setmana. El sènior masculí es dels del Llobregat es va imposar en categoria Pro, i el femení va quedar segon. El campió en la categoria Professional femenina va ser el Fisioptimus La Rioja Be Goat. El podi en categoria masculina el van completar el Badalona Som Docents i el València Bàsquet 3×3. Les classificacions són una bona demostració de la diversitat de procedència dels equips en un torneig cada any més prestigiós.

En categoria Amateur, els guanyadors van ser el Felip The Pig en categoria femenina i el Badalona Buckets en la masculina. Les categories de base, des de Júnior fins a Mini, van aplegar pràcticament la meitat dels equips de tota la competició, en una nova exhibició de companyerisme i formació al pavelló olotí.

x