L’Ajuntament d’Olot estudiarà obrir la piscina abans l’any vinent a causa de les altes temperatures

Des de l’ajuntament d’Olot s’analitza l’opció d’obrir abans la piscina municipal o fins i tot, tancar-la també més tard al mes setembre, per culpa de les recents onades de calor patides.

Pep Berga, alcalde d’Olot: és cert que entre setmana, els costos de tenir la piscina oberta són importants i no hi hauria gaire demanda, però bé, podem estudiar fórmules si es pot obrir anteriorment en algun cap de setmana, ho hem de mirar. Aquest any teníem la planificació tota feta d’aquesta manera i una planificació d’aquestes no és menor.

L’alcalde reconeix que en el moment que es tinguin unes instal·lacions obertes tot l’any, hi haurà més marge de maniobra.

Pep Berga, alcalde d’Olot: sí que és cert en el moment que estigui construïda la piscina coberta al costat de les piscines obertes, aquest serà un equipament que cobrirà tot l’any i tot serà molt més senzill. És a dir, en el moment que tens tot el personal treballant els 365 dies, per tant tenir obertes les dues piscines és molt més fàcil.

Tot i això no descarten prendre mesures addicionals.

Pep Berga, alcalde d’Olot: però sí que és cert que també en les ciutats més grans, es comença a preveure espais d’aquest tipus quan no tenen un Parc Nou, unes Fonts de Sant Roc o una Plaça Clarà com tenim nosaltres. I qui sap si en el futur també a llocs com Olot, haurem de preveure tenir, què sé jo,  un equipament on funcioni l’aire condicionat permanentment durant tot el dia per si alguna persona ho pogués necessitar.

x