Genís Grau s’imposa a la Copa del Món de Huatulco

El triatleta castellfollitenc Genís Grau ha aconseguit aquest diumenge una de les victòries de la seva vida, imposant-se a la prova de la Copa del Món de triatló disputada a Huatulco, a Mèxic, just una setmana després de disputar la prova de les World Series de Leeds i finalitzar 44è. Grau ha lluitat per la victòria a Mèxic juntament amb el canadenc Tyler Mislawchuk i el brasiler Miguel Hidalgo, després d’una cursa en la que s’han anat fent seleccions en el transcurs de les diferents transicions (natació, ciclisme i atletisme). A menys d’un quilòmetre per finalitzar la prova, els tres triatletes seguien junts, i després de despenjar al brasiler Hidalgo, Tyler Mislawchuk i Genís Grau s’han disputat l’esprint final, en el qual el castellfollitenc ha estat més ràpid. Important victòria per un Genís Grau que està immers en la lluita per una plaça als JJOO de Paris 2024: el rànquing olímpic ja està en marxa i només tres triatletes de la selecció espanyola en formaran part a la prova principal. Genís Grau ja va brillar en una altra Copa del Món de la temporada passada, en la disputada a Lisboa, on va aconseguir la seva primera medalla en aquest circuit de proves finalitzant tercer. Aquest és el segon gran resultat de Genís Grau aquesta temporada, el primer el va aconseguir al mes de març, quan es va proclamar subcampió d’Europa de triatló en la modalitat indoor a Lievin.

 

Foto: @worldtriathlon

x