Mor la bianyenca Conxita Vilalta a l’edat de 107 anys

La bianyenca Conxita Vilalta, va morir el passat dijous a l’edat de 107 anys. La Conxita va néixer el 29 de setembre de 1914 a la Vall de Bianya i actualment residia a La Canya. Cada dia de Sant Miquel,  una comitiva de l’Ajuntament de la Vall de Bianya es desplaçava al seu domicili amb flors per felicitar-la pel seu aniversari. La Conxita va rebre la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya l’any 2014.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: “Vaig anar a veure-la per Sant Jordi, a portar-li la rosa i em va dir que el proper aniversari, els 108 anys, els havíem de celebrar dues vegades, pels anys de pandèmia que no es va poder fer. I així vam quedar, però malauradament no podrà ser. Sap molt greu perquè era una persona amb un cap clar. La Conxita és tot un mite per Vall de Bianya, sempre la teníem allà i anava a tots els actes que fèiem. Un gran record per ella.” 

x