Un Manix Mandiola ambiciós renova amb l’Olot il·lusionat i acompanyat de la seva mà dreta

Aquest matí la Unió Esportiva Olot ha fet oficail la renovació de Manix Mandiola com a tècnic del primer equip i ha presentat el que serà l’ajudant del tècnic basc a la banqueta olotina: Iñigo Arriola.

Joan Agustí, president UE Olot: “L’afició volia que es quedés i hem fet un esforç perquè es quedi. Agafem, ara, una parella d’experiència i prestigi, amb èxits a la categoria per consolidar el nostre projecte. I jo li agafo les paraules a en Manix, que ens va dir que agafant el projecte des del principi ens posava amunt”.

Ferran Joanmiquel continuarà com a preparador físic i Jordi Fernández com a entrenador de porters. La gran novetat és la ma dret de Manix Mandiola, Iñigo Arriola. Tots dos junts van treballar fa uns any amb l’Eibar.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: “En Manix sempre ens parlava de la seva persona de confiança,per tal de competir millor. Volia tenia l’Iñigo al costat. I el club ha fet l’esforç”.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: “Estic molt agraït de la renovació. Ara fa un any no hauria renovat. Pe`ro he anat agafant carinyo, les coses han sortit bé”.

Iñigo Arriola, segon entrenador UE Olot: “Gràcies al club per l’esforç que ha fet. És una responsabilitat, perquè això és un club centeanri  i hem de tirar-ho endavant i deixar-ho bé pels que vinguin”.

Un equip tècnic que, amb Manix al capdavant, segueix trepitjant fort i expressant intensions fermes.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: “Nosaltres hem de pensar en guanyar la lliga, després veurem el nivell i ja ens posaran a lloc. No hem vingut fent 600 quilòmetres per quedar a mitja taula. Després ja veurem que passa, amb nosaltres sovint passen coses bones”.

El president del club, però, ha llençat també un missatge a l’afició: el club ha fet un esforç perquè es quedi Manix, però…

Joan Agustí, entrenador UE Olot: “Esperem que l’afició finalment respongui i ens assemblem a l’afició de l’Eibar, amb 2.500 socis a Segona B, quan hi eren”.

L’equip previsiblement haurà d’avançar la pretemporada, per jugar contra el barça el 13 de juliol, tot i que encara no s’ha determinat quan començaran. D’altra banda, aquests dies la Unió Esportiva Olot també està pendent d’aclarir la data d’ini de lliga, segurament la primera setmana de setembre, i el grup, que balla entra dues opcions: jugar amb valencians i balears o bé contra navarresos i aragonesos. Si el club pot triar, escolliran la segona opció.

 

x