El Club Bàsquet Olot protagonitza una recepció a l’Ajuntament d’Olot pels èxits aconseguits la temporada 21-22

L’Ajuntament d’Olot ha organitzat una homenatge al Club Bàsquet Olot, per als èxits aconseguits per dos dels seus equips. El Cadet Femení Lava ha quedat sots campió de Catalunya de la categoria interterritorial, mentre que el Júnior Masculí Greda és campió de Catalunya de nivell A.

Aquest dilluns a les 8 del vespre l’Ajuntament d’Olot ha fet una recepció per reconèixer els èxits del Club Bàsquet Olot. En concret, de dos equips, el Cadet Femení Lava a la categoria interterritorial i el Júnior Masculí Greda a la categoria de nivell A.

Miquel Palma, president del Club Bàsquet Olot: “El nucli principal dels dos equips va començar a l’escoleta. És el nostre viver de jugadors i això ho tenen en comú els dos equips.”

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Ens agradaria que l’any que ve poguessim fer una recepció semblant amb algun altre dels equips del club que aconsegueixin èxits que representen l’expressió última d’una maquinària que funciona bé.”

El cadet femení, amb un nucli de jugadores sobretot de primer any, s’han imposat a molts equips d’edat superior fins arribar a la Final a 4 a Barcelona. Allà van perdre a la final per 64 a 59 contra l’equip amfitrió, el Joventut les Corts.

Mònica Colomer, entrenadora Club Bàsquet Olot: “No ha estat una temporada fàcil, ha estat complicada, i l’esforç que han posat les noies per arribar fins aquí és meritori d’un gran aplaudiment.”

El camí del júnior masculí va passar per guanyar primer el campionat de Girona i classificar-se a la Final a 4 de Navarcles. Després de superar el Sedis a la semifinal, es va imposar al Montgat a la final per 74 a 55.

Xavier Ribot, entrenador Club Bàsquet Olot: “Estic molt content dels meus jugadors. La victòria no em preocupa en excés, perquè si juguen bé, els resultats arriben. Han jugat bé, amb ganes, intensos i han arribat a ser campions de Catalunya.”

A més, el cadet femení cràter ha guanyat el campionat de nivell B de Girona. La recepció ha estat una manera de tancar una temporada de gran nivell per a un club que espera seguir creixent les properes temporades.

x