La UE Olot jugarà al grup 3 de la 2RFEF amb equips els equips catalans, valencians, aragonesos i de les Illes Balears

La Unió Esportiva Olot jugarà, finalment, al grup tercer de la Segona Federació. L’equip de Manix Mandiola i Íñigo Arriola ha quedat col·locat al potent grup dels equips valencians i de les Illes balears. Així ho va confirmar aquest dilluns la Federació Espanyola de Futbol. En total hi haurà set equips catalans: Olot, Prat, Manresa, Lleida, Espanyol B, Terrassa i Costa Brava; quatre de la Comunitat Valenciana: Hèrcules, Alzira, València Mestalla i Atlètic Saguntí; quatre equips de les Illes Balears: Club Deportiva Eivissa, Peña Esportiva, Mallorca B i Formentera; i tres equips aragonesos: Ebro, Teruel i Deportivo Aragón. Es tracta d’un grup molt similar al que l’entitat olotina ja havia disputat altres temporades amb el format Segona B.

Aquest dilluns a la presentació del cos tècnic del primer equip, encara no s’havien oficialitzat els grups de competició per la temporada que ve, però el que estava clar era que el club hagués preferit jugar al grup dels equips navarresos, que finalment han quedat situats al grup 2: amb els equips bascos i de La Rioja.

Joan Agutí, president UE Olot: La possibilitat de jugar contra valencians i balears era més econòmica pel que fa a desplaçaments, però és més competitiu. Nosaltres preferim anar més lluny i jugar contra aragonesos i navarresos.

Ara només falta que s’acabi de confirmar la data d’inici de lliga, que tot apunta que serà la primera setmana de setembre.

 

x