Mor un menor de 14 anys en un tram del Fluvià proper a l’estadi d’atletisme d’Olot

Un noi de 14 anys ha mort aquest dilluns a la tarda al riu Fluvià, molt a prop de l’Estadi d’Atletisme Tossols-Basil, a les gorgues del Molí d’en Collell.

Els fets van passar al voltant d’un quart de 5 de la tarda quan un grup de persones que passejava per la zona va veure un cadàver surant al riu. Fins al lloc dels fets van desplaçar-se els Bombers de la Generalitat, el Sistema d’Emergències Mèdiques, els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal. La unitat aquàtica dels Mossos va poder recuperar el cos de l’aigua cap a les vuit del vespre, però, únicament es va poder certificar la mort del menor.

Les primeres investigacions apunten que la mort s’hauria produït de manera accidental, perquè no s’ha trobat cap indici de criminalitat. A priori, hauria anat sol a banyar-se al riu. Tot i això, els agents dels Mossos continuen investigant les causes de la mort. Precisament aquest punt concret del Fluvià, comprès entre els Tossols i el pont de Sant Roc, sol ser freqüentat per banyistes els mesos d’estiu tot i ser una zona especialment perillosa per banyar-se, amb unes aigües més aviat tèrboles. De fet, l’any 2009, un nen de 13 anys ja va perdre la vida en aquest mateix punt en circumstàncies similars.

El menor era alumne de l’Institut La Garrotxa d’Olot 

A hores d’ara ja han aparegut les primeres mostres de condol a les xarxes socials. L’Institut la Garrotxa, d’on el menor era alumne, ha penjat un crespó negre de part de tota la comunitat educativa.

x