La CIA Voël torna a protagonitzar la Nit de les Dones d’Aigua de Sant Joan les Fonts

La nit de revetlla la companyia Voël portarà per segona vegada l’espectacle ‘La Nit de les Dones d’Aigua’ al pont romànic. Debi Cobos i Jordi Serra seran un altre any els directors artístics de l’actuació.

Amb l’espectacle es vol donar molta importància a l’entorn natural on té lloc i també a l’empoderament de la dona.

Debi Codos, membre de la Cia Voël i directora artística de la Nit de Dones d’Aigua: Nosaltres hem agafat la llegenda, però hem volgut donar-li una mirada més contemporània. També he ficat èmfasis en l’empoderament de la dona, és a dir, que qualsevol dona del poble podria ser una dona d’aigua, no és aquella cosa la dona bella que rentava la roba… no. O sigui, totes les dones són belles i totes tenen el seu poder i la seva autonomia.

Totes les intèrprets faran una exhibició amb diferents tècniques de circ, entre elles la suspensió capil·lar, la corda llisa, les ombres xines o el funambulisme.

Jordi Serra, membre de la Cia Voël i director artístic de la Nit de Dones d’Aigua: Vam fer coses que no les explicaré, perquè si nó faré ‘spoiler’, però eren molt bèsties, que et sorprenen. O sigui, això anirà bé o no? I ens situaven allà en el mateix moment i nosaltres estem molt contents perquè vam arribar-hi i crec que va ser una molt bona proposta i ens va agradar molt.

Debi Codos, membre de la Cia Voël i directora artística de la Nit de Dones d’Aigua: A mi em va agradar molt un comentari que em va fer una dona gran que va dir: m’ha agradat molt, però això no és dones d’aigua. Volent dir que varen sortir del que sempre es feia i per a mi això és guai que la gent pugui veure coses diferents.

En contrast amb l’any passat, enguany es podrà gaudir de l’espectacle sense restriccions d’aforament. De manera que tothom que vulgui assistir-hi, podrà anar a les deu de la nit del solstici d’estiu.

x