Ingressen a presó dos joves per agredir sexualment dues menors de 13 anys a Olot

El jutjat d’Olot va enviar ahir a la presó dos nois de 22 i 23 anys, veïns d’Olot, per abusos sexuals a dues noies de 13 anys.  Segons ha avançat el Punt Avui i ha pogut contrastar Olot Televisió, els fets es remunten a diumenge de matinada, quan un veí va poder avisar als Mossos d’Esquadra que es podria estar produint una agressió en un habitatge. Quan hi van arribar els Mossos, van trobar les dues noies i les van traslladar fins a l’hospital comarcal, on se’ls va fer una exploració ginecològica. La revisió va detectar que totes dues tenien erosions a la zona dels genitals que podien correspondre a algun tipus d’agressió sexual. L’estat de somnolència de les noies feia sospitar que els podien haver posat alguna substància a la beguda, però les analítiques que se’ls van fer a l’hospital no van detectar alcohol ni drogues. Els dos detinguts, que neguen l’agressió, van passar ahir a disposició judicial, ingressant a presó de manera provisional. Tenint en compte que les noies tenen 13 anys, el contacte sexual seria delicte, castigat amb penes d’entre 2 i 6 anys, encara que la relació hagués estat consentida.

x