Joan Danés ‘Gifre’ tanca la seva etapa com a coordinador del bàsquet a l’Escola Pia

Els finals de temporada porten, de vegades també, finals d’etapa per algunes de les persones que des de fa anys dediquen una part important de la seva vida, per exemple, a un projecte esportiu. En Joan Danés, més conegut com en Gifre de la Pia, va ser homenatjat aquest dissabte pels jugadors del seu club. Després de més d’una dècada com a coordinador esportiu del bàsquet d’aquesta escola olotina, enguany decideix posar punt i final, i ho fa havent fet una bona feinada.

Joan Danés ‘Gifre’, Escola Pia: Em sento molt bé perquè totes les èpoques tenen un final i ara era un bon moment L’edat mental no perdona i arriba un moment, que et costa continuar amb el projecte. Són moltes hores de feina, tots els dies de l’any. Cada dia surten coses i crec que era el moment oportú.

Aquest cap de setmana el club va celebrar la seva festa de final de temporada, amb partits entre tots els jugadors del club barrejats i una mica d’esmorzar. Tot i així, tothom qui més qui menys, va tenir l’ull posat sobra en  Gifre en tot moment.

Joan Danés ‘Gifre’, Escola Pia: Que hi hagi estat 14 anys, vol dir que hi estava be i la gent del voltant també. A nivell esportiu jo em quedo que hem passat de 6 a 11 equips, de 70 nanos a ser més de 140, tenir equips sènior, que no ‘hi havia hagut mai. Això m’ha agradat molt.

Són molts anys al club i molts els moments viscuts, tot i que en Joan no dubte gaire en recordar quin ha estat el millor.

Joan Danés ‘Gifre’, Escola Pia: El millor de tots va ser quan feia d’entrenador del sub21, jugaven bé a bàsquet i eren un gran grup. Ens ho vam passar molt bé. Tots: les famílies venien a cada partit. Em va fer molt content veure i viure allò.

En Gifre només espera que el club continuï sempre obert acceptar a tot aquell qui vulgui a venir a bàsquet. Ara, aquesta escola olotina, haurà de buscar-li un substitut, per tirar endavant aquest projecte esportiu.

 

x