La UE Olot incorpora Gonzalo Pereira, procedent del Peña Deportiva

La Unió Esportiva Olot ha confirmat aquest matí la quarta incorporació de cares a la nova temporada. Es tracta del defensa central Gonzalo Pereira, barceloní de 25 anys i que la temporada va jugar a Segona Federació amb el Peña Deportiva. Fins i tot va disputar el play off d’ascens a Primera Federació amb l’equip eivissenc.

Gonzalo Pereira, jugador UE Olot: Molt content del meu fitxatge per l’Olot, des del primer moment em van mostrar confiança i interès. És un club on es treballa bé, en tinc bones referències i tenen una gran afició. Espero seguir progressant. Coma central, em considero un central ràpid, amb criteri i sortida de pilota. Puc jugar ens els dos perfils de central, puc jugar de 3 i de 4. Crec que puc jugar a totes les posicions de la defensa i fins i tot també he jugat al mig del camp.

Gonzalo Pereira feia dos anys que jugava al Peña Deportiva, però abans va passar pel Llevant B, jugant a Segona B i fins i tot va debutar a primera Divisió amb l’equip valencià. També va jugar al Calahorra a Segona B, als filials del Reus i el Sabadell i la Damm, on va jugar la seva etapa formativa. Es tracta d’un jugador amb trajectòria i amb experiència a la categoria.

x