Les escoles olotines finalitzen el curs de la millor manera possible

Els centres educatius afronten avui les seves últimes hores de curs. A l’escola Malagrida d’Olot, per exemple, han gaudit d’una jornada pràcticament festiva, amb jocs d’aigua i diverses activitats.

Aquest curs però, serà l’últim que les alumnes tindran més de dos mesos de vacances. A partir del curs que ve, les classes començaran el 5 de setembre, una setmana abans del previst. A més de l’avançament, el departament d’Educació ha fixat pel mes de setembre que la jornada lectiva serà contínua. Es manté el servei de menjador i s’afegeix una hora d’extraescolars fins a les 16.30 hores, que és l’hora de finalització de les classes quan es fan en horari partit de matí i tarda.

Un curs que va començar amb mascaretes, confinaments i restriccions, i que acaba de la millor manera possible: amb total normalitat.

x