Mahamadou Dambelleh fa un pas més a la seva carrera i disputarà els europeus de natació adaptada per a joves

El nedador del Club Natació Castellfollit Mahamadou Dambelleh participa del 27 de juny al 4 de juliol als Campionats d’Europa de natació adaptada per a joves a Finlàndia, la que suposarà una de les primeres grans competicions internacionals que disputarà aquest jove nedador garrotxí.

Mahamadou Dambelleh, nedador CN Castellfollit: Primer de tot molta il·lusió em fa, perquè això és una aposta que fan per mi i altres nedadors per part del Comitè Paralímpic Espanyol a i AXA, perquè creien que teníem futur. Content perquè això vol dir que es fixen amb mi, tota aquesta gent que sembla que estan amunt. Confien amb mi i amb en Pere. Anar a aprendre i a rebaixar marques, serà l’objectiu.

Mahamadou Damebelleh va fent passos cap a l’elit estatal de la natació adaptada. Fa unes setmanes es va confirmar que entrava dins el programa de la Federació Espanyola de Cecs per captar joves talents amb la mirada posada als Jocs Paralímpics de Los Ángeles 2028.

 Mahamadou Dambelleh, nedador CN Castellfollit: Sempre penso que queda lluny, costarà arribar-hi, però també tinc present al que em deia en Pere: que quedava lluny per ser professional, però mira, hi anem fent passos, així que segueix amb il·lusió aquest camí.

Han estat setmanes intenses per en Mahamadou, amb el reconeixement als premis Garrotxí de l’any i també amb el sac de medalles amb què va tornar dels Campionats d’Espanya primavera al maig, amb quatre ors i una plata.

 

x