Dotze nens i nenes pateixen una intoxicació alimentària en una casa de colònies de Mieres

L’Agència de Salut Pública de Catalunya investiga l’origen d’una intoxicació que ha afectat 12 escolars en una casa de colònies de Mieres. Els nens i nenes formaven part d’un grup de 42 infants de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès).
Aquest dimecres a la matinada, els afectats s’han començat a trobar malament. Els nens i nenes han tingut vòmits, dolor abdominal i alguns d’ells, febre i diarrea. Segons l’Agència de Salut Pública, les sospites apunten a una intoxicació alimentària. Quatre dels infants han hagut de ser traslladats fins a l’hospital Josep Trueta de Girona, tot i que a hores d’ara ja han estat donats d’alta.

Els nens i nenes formaven part d’un grup de 42 escolars de Sant Sadurní d’Anoia que passaven uns dies a la casa de colònies de Mieres. Juntament amb ells, hi havia 16 adults més (entre mestres i personal de la casa de colònies).

Porten el cas entre els tècnics de l’ASPCAT de Girona i del Servei de Vigilància epidemiològica i resposta a emergències de Salut Pública a Barcelona Sud.

x