El Vallviva suma forces a la Garrotxa

El director del Vallviva Eudald Morera destacava aquest dimecres l’orgull que representa per ell i la fundació que entitats locals de la Garrotxa se sumin a aquesta cita i hi col·laborin activament en un festival amb segell propi.

Eudald Morera, director Vallviva: “L’entorn, el marc, el paisatge, la gespa… li donen un valor afegit que fa que tot el que s’hi faci llueixi, fent les coses bé perquè esdevingui un referent al país”.

El festival pretén consolidar la Vall d’en Bas i la Garrotxa com a destinacions imprescindibles dins del circuit de festivals d’estiu a Catalunya, i posar de manifest el seu objectiu solidari, atraient un tipus de públic i desprenent un ambient que encaixen perfectament amb la filosofia de Turisme Garrotxa.

Gemma Canalias, presidenta de Turisme Garrotxa: “El festival et permet parar, mirar, olorar, degustar… encaixa perfectament amb el que busquem a Turisme Garrotxa per oferir experiències als visitants”.

La Fundació Vallviva, fundada conjuntament entre l’empresa Royalverd i Noel Alimentària, té com a principal missió fomentar projectes o activitats encaminades al benestar físic, psíquic i social de les persones, especialment aquelles afectades per malalties de càncer. Un Vallviva que amb tan sols una edició ha aconseguit ua gran repercussió mediàtica.

Joan Boix, director general Noel Alimentària: “La marca Vallviva es va coneixent arreu, i després d’aquest 2022 encara es coneixerà més”.

Tots els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a impulsar els projectes de tres fundacions solidàries: la Fundació Albert Bosch, el projecte de Juan Carlos Unzué relacionat amb la investigació de l’ELA, i la Fundació Oncològica de Girona.  A més, una de les novetats importants serà la col·laboració de la Fundació del Barça que posarà a disposició dels assistents marxandatge del club, els beneficis de la venda del qual també anirà destinat a les mateixes entitats benèfiques.

El festival Vallviva, que es celebrarà a la finca Les Brides del 14 al 16 de juliol, té capacitat per a unes 1500 persones al dia i comptarà amb tres escenaris. Tan sols queden disponibles el 28% de les entrades per al festival, que els dies 14, 15 i 16 de juliol celebrarà la seva segona edició.

x