La Piscina Municipal d’Olot és oberta al públic fins el diumenge 28 d’agost

Des del passat dia 24, la piscina municipal d’Olot és oberta al públic. Es tracta d’una obertura molt esperada, per tal que la ciutat disposi d’un espai on anar-se a refrescar al llarg de l’estiu, més amb aquests dies de juny quan la calor ha estat tan intensa.

La piscina va obrir el dia 20 en horari de matins i especialment per a abonats i grups escolars, però la seva obertura oficial va ser el passat dia de Sant Joan on l’horari ja és de jornada completa. Així, la piscina és oberta de 9 del matí a 8 del vespre cada dia entre setmana, i de 10 a 8 els caps de setmana.

El cost de l’entrada individual d’un dia és de 4 euros amb 90 cèntims mentre que els menors de 4 anys poden entrar-hi de forma gratuïta.

Les instal·lacions de la piscina municipal disposen d’una piscina de clapoteig per als més petits, una de lúdica, una d’ensenyament i la piscina de competició. A més, els usuaris poden disposar de diferent material esportiu i del camps de volei, bàsquet i futbol.

Des d’ara la piscina serà oberta ininterrompudament cada dia fins el diumenge 28 d’agost, quan tancarà portes fins l’any que ve.

x