Sant Joan les Fonts gaudeix de l’espectacle de les ‘Dones d’Aigua’ sense restriccions

Sense cap mena de restricció, Sant Joan les Fonts va tornar a acollir dijous passat ‘la Nit de les Dones d’Aigua’. La companyia Voël va portar per segona vegada l’espectacle al poble. En un entorn privilegiat, les dones d’aigua van seduir els assistents amb la seva dansa en un marc incomparable, a la llera del riu Fluvià i al pont romànic.

Jordi Serra, membre de la Cia Voël i director artístic de la Nit de Dones d’Aigua: “Per nosaltres és un homenatge a les dones de Sant Joan les Fonts. Qualsevol dona podria ser una dona d’aigua.”

Debi Codos, membre de la Cia Voël i directora artística de la Nit de Dones d’Aigua: “Para nosotros, queríamos darle una nueva visión al proyecto de la Nit de les Dones d’Aigua i destacar el papel de la mujer.”

Les imatges parlen per si soles. Un ambient màgic que va comptar, fins i tot, amb diverses tècniques de circ. Des de l’any 2004 que es representa la màgia de la misteriosa llegenda on éssers fantàstics apareixen, durant uns instants, acompanyats de follets i fades dels boscos de Sant Joan les Fonts.

x