Martí Vayreda és el nou campió d’Espanya de bici trial

Les coses no li poden estar anant millor a Martí Vayreda. El pilot de bici trial es va endur la primera posició dels Campionats d’Espanya celebrats dissabte a Cartagena, a Múrcia. Aquest es tracta del primer gran objectiu complert de la temporada.

Martí Vayreda, pilot de bici trial: “Estic súper content de la meva primera posició al Campionat d’Espanya. És el meu primer títol de campió d’Espanya de categoria elit. Les ones eren molt llargues i molt tècniques. A més, feia molta calor. Estàvem a Cartagena i vam competir a mitja tarda. Vaig fer una primera volta perfecta. Eren dues voltes molt físiques i molt llargues i patinava molt tot. Estic molt content, perquè no vaig fallar enlloc. La segona volta vaig tenir una petita errada, però gràcies a la primera volta vaig poder guanyar sense gaire patiment.”

L’inici de la temporada ha estat immillorable. Amb el primer lloc del campionat, Vayreda reafirma la primera posició al rànquing internacional que porta ja un mes defensant.

Martí Vayreda, pilot de bici trial: “A la Copa del Món ja vaig fer podi, vaig quedar en tercera posició, vaig número u del rànquing internacional, ara quedo campió d’Espanya. La veritat és que està anant tot molt bé la veritat.”

La pròxima cita per al pilot és el Campionat d’Europa el 23 de juliol a Alemanya on espera mantenir els resultats. A més, el primer lloc al campionat d’Espanya li ha donat el bitllet directe per competir al Campionat del Món d’Abu Dhabi a finals d’any.

x