Torna la Biennal Olot Fotografia amb 42 exposicións del 31 de juliol al 27 d’agost

Després d’una edició 2020 descafeinada per la pandèmia del Covid19, la biennal Olot Fotografia torna amb força. Un total de 42 expositors mostraran la seva feina en un esdeveniment que vol seguir fent passos endavant.

La biennal Olot Fotografia torna, dos anys després, molt revitalitzada. En aquesta edició, es comptaran fins a 42 exposicions d’artistes locals i internacionals, comptant la presència de països diversos, des d’Argentina o Mèxic passant també per Itàlia. Com sempre, des de l’organització s’aposta per fotògrafs i treballs d’alta qualitat desconeguts per al públic més general.

Joan Puigdemont i Carles Sitjà, Olot Fotografia: “Totes les 42 exposicions de la biennal són dignes d’atenció i de sorprendre. Són autors molt bons però en la majoria poc coneguts pel gran públic. És interessant sorprendre’t amb les propostes diverses.”

A la biennal s’hi podran veure, un any més, fotografies artístiques, més allunyades del fotoperiodisme, un gènere que es cultiva més a França i que a casa nostra també hi té un paper important. Així es dona opció d’exposar a altres fotògrafs de qualitat, cobrint un espai diferent que dona una identitat a l’Olot Fotografia.

Joan Puigdemont i Carles Sitjà, Olot Fotografia: “La biennal sempre ha apostat per fotografia artística, personal, d’autor. Cada fotògraf té la seva visió del tema que tracta, i per tant s’exposa un tema de forma personal, única i intransferible.”

Els espais d’exposició seran l’Hospici, el Carme, Can Trincheria, l’Orfeó i altres locals privats d’Olot, així com també l’església de Castellfollit. La inauguració de les exposicions serà el diumenge 31 de juliol a les 19:30h a l’hospici i les fotos estaran exposades fins el dissabte 27 d’agost.

 

x