Dinàmig posa en marxa el projecte PIME Resilient per assessorar empreses del sector industrial

Amb la finalitat de facilitar eines a les empreses per millorar la seva competivitat, DinàmiG ha posat en marxa el projecte PIME Resilient. El programa pretén assessorar de forma intensiva i personalitzada en la gestió del negoci d’empreses, això sí, de perfil industrial o de serveis a altres empreses, com ara, tallers mecànics, serveis tecnològics i auxiliars a empreses, transport o distribució.

Gemma Canalias, regidora d’Empresa de l’Ajuntament d’Olot: “Es tractaran diferents temes, com ara, el posicionament i segmentació del mercat, màrqueting i comunicació, canals de comercialització i venda, millora de processos productius i de serveis. En general, és la millora contínua de la mateixa empresa.”

El projecte va dirigit a empreses amb una trajectòria consolidada, una estructura petita amb menys de 50 treballadors i també amb un compromís de millora constant. Es tracta d’empreses que, després d’aquests dos anys tan complicats marcats per la pandèmia,
han hagut d’adoptar mecanismes d’adaptació i resiliència.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olot: “Les empreses que tinguin interès es poden dirigir a DinàmiG. També els tècnics de DinàmiG estan fent ja una cerca per seleccionar aquestes empreses amb aquest treball amb una empresa especialitzada que es dedicarà a fer-li aquest assessorament perquè puguin millorar algun aspecte de la seva estratègia econòmica.”

DinàmiG proposarà un total de deu empreses per participar en el projecte, que, per cert, és totalment gratuït. Aquesta és una prova pilot que es pot convertir en una primera edició si els resultats són satisfactoris.

x