El festival Planestiueja’t escalfa motors per la seva 6a edició

El Festival Planestiueja’t que es celebrarà a Les Planes d’Hostoles canvia de format i aposta per una variació d’estils musicals, espectacles i tallers perquè tothom pugui trobar-hi un ambient ideal. La seva gran aposta, a més de la solidaritat, es basa en la simbiosi entre cultura i natura.

Joan Soler, Regidor Cultura Ajuntament de Les Planes d’Hostoles: “Nosaltres tenim un indret, com és la Vall d’Hostoles, en la qual la natura és la protagonista però també ho ha de ser la cultura, perquè sense la cultura evidentment no seríem res. Doncs unim cultura i natura i nosaltres el que fem és oferir durant el mes de juliol i el cap de setmana d’agost un seguit d’activitats culturals, i sobretot concerts de qualitat.“

Al llarg del festival hi trobarem actuacions de grans artistes com Manu Guix, Elena Gadel que la seva veu anirà acompanyada de la guitarra de Marta Robles, Joan Dausà o el tribut a ABBA. També s’hi duran a terme sorprenents espectacles com la pre-estrena de e-STRINGS organitzat per la companyia GIO Symphonia que amb instruments electrònics ens interpretaran a artistes com Händel o Beethoven, Lady Gaga, Bon Jovi, Nirvana o David Gueta.

Marc Timón, compositor, director i pianista, protagonitzarà el concert de clausura del festival el dissabte 6 d’agost a la Torre dels Til·lers.

Aquest dissabte dia 2, s’engegarà la programació amb la força de la Festa Familiar solidària, els beneficis de la qual aniran destinats a la Fundació Albert Bosch. Les actuacions de Xiula, Gisela i la Orquestra Di-Versiones tindran lloc a la zona de pícnic de La Parada del Jonquer al llarg de tot el dia. Mentrestant, es podrà gaudir de diverses activitats com tirolines, pinta-cares, atraccions o espectacles de circ.

Joan Soler, Regidor Cultura Ajuntament de Les Planes d’Hostoles: “Que aquesta sisena edició tingués una força no només a nivell de la comarca o de la província sinó que també tingués un ressó a nivell de tot Catalunya.

Totes les entrades les trobareu a la web del festival planestiuejat.cat on també hi trobareu informació dels escenaris i de cadascun dels seus concerts.

 

x