Activitats, desfilada i festa amb motiu del dia de l’orgull aquest dissabte a Olot

L’organització Alliberem-nos ens portarà un grapat d’activitats a Olot aquest segon dia de mes amb motiu del dia de l’orgull. Al matí, al carrer d’Antoni Llopis hi haurà la Lola Arqué com a contacontes, a més a més, es repintarà al pas de vianants de colors. Tot acompanyat per un pica-pica.

Però això no serà tot, al vespre hi haurà novetats

Toni Boixadós, membre d’Alliberem-nos: A veure, la novetat més vistent i potent és la desfilada o rua. Serà pel centre de la ciutat, començarà a les set de la tarda del dia 2 a la plaça del Carme, passarem pel carrer del Carme, la plaça Major, carrer Major, carrer Sant Esteve, davant de Sant Esteve hi haurà una cosa participativa que fa una gent de l’Empordà que fan actes lúdics-festius, però també amb rerefons ideològic i acabarà al firal petit. Això ho fem amb la col·laboració de dues penyes de carnaval d’Olot, els marrinxos i els titots, que ens han deixat les seves carrosses.

Aquest any ha tocat a Olot, però altres ocasions ha tocat els pobles de la comarca

Toni Boixadós, membre d’Alliberem-nos: Per això l’any passat vàrem sortit d’Olot i vàrem anar a un poble petit, perquè considerem que no només les ciutats encara que siguin petites mereixen això, sinó els pobles petits també, perquè gent del col·lectiu hi ha a tot arreu, a les ciutats grans, a les ciutats petites, pobles i a pagès. Considerem que és important, que la societat vegi que som un o unes més de la mateixa.

Després de la desfilada, a la nit, també hi haurà festa amenitzada pels DJs Flaavi i Palli entre d’altres.

x