Comença la temporada de rebaixes d’estiu als comerços garrotxins

Anna Planella, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot: “La campanya ha anat a mitges. Hem estat en una primavera en què també ha fet fred, hi ha hagut moltes pluges i no ha començat a arriar fins ara. Per tant, hi ha bastant d’estoc. Poden haver-hi rebaixes molt maques i bones”.

La campanya de rebaixes d’estiu comença, de forma oficial, el primer dia de juliol, tot i que, ja vam poder veure com, sobretot les franquícies i marques aprofitaven el pont de Sant Joan per avançar uns dies les rebaixes. Unes accions que posen en qüestió el valor de les campanyes tradicionals.

Anna Planella, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot: “Sobretot amb el covid, ha canviat el sentit. Quan necessites algun producte el vas a buscar en aquell moment. Pots mirar o buscar si hi ha alguna rebaixa, passant i veus alguna oferta molt especial i la compres. Si és una necessitat la compraràs tant si hi és com si no.”

Els dies amb descomptes als comerços s’allargaran durant bona part de l’estiu, en concret, dos mesos.

Anna Planella, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot: “La campanya comença bé. La gent té ganes. Fa molta calor i és una bona manera d’impulsar les vendes.”

Aquestes seran les primeres rebaixes sense restriccions d’aforament ni amb mascareta obligatòria dins les botigues des de l’inici de la pandèmia.

x