Sant Joan les Fonts adapta i millora el Polígon Industrial de Begudà

El Polígon Industrial de Begudà, on estan ubicades més d’una quarantena d’empreses, ha quedat obsolet i és per això que des de Sant Joan les Fonts han volgut donar-li una volta i aplicar-li totes les millores necessàries.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: “Això també té molt a veure amb un procés que estem vivint com a municipi. Estem fent els passets per un fòrum d’empreses que no només dona veu a Begudà, sinó també a empreses del nucli del poble i la Canya. En una d’aquestes peticions justament el que es demanava era el tema de mobilitat i com la senyalització tocava posar-la una mica al dia.”

El consistori també està repintant les senyalitzacions de trànsit i adaptant una part d’aparcaments en bateria.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: “Estem adaptant tota una part dels aparcaments, en comptes de ser en línia, els estem ubicant en bateria, per poder donar més capacitat d’aparcament en un sector concret de la zona de Begudà. Detectem també aquestes mancances i així intentem donar resposta a tot aquest augment de volum de vehicles.”

També s’ha reforçat l’accés a un dels aparcaments de l’entrada, que només és en un sol sentit. L’Ajuntament també està treballant per poder millorar tota la concentració en hores puntes a l’entrada de Begudà. L’acció costa un total de 12.000€.

x