El concert de Gospel Cor Garrotxa tanca la Festa Major de Bosc de Tosca

La Festa Major de Bosc de Tosca no podia tancar-se d’una millor manera. En el marc incomparable de l’Església de Sant Martí del Corb, el cor Gospel Garrotxa ha ofert aquest diumenge un concert difícil d’oblidar per a les desenes de persones que hi han assistit. També hi ha hagut la missa tradicional i un vermut popular.

Lluís Guillaumes, regidor de l’Ajuntament de les Preses: “És un dels llocs emblemàtics per anar a visitar. Un concert de gòspel s’hi diu bé, però unes sardanes o un concert de música peruana o teatre també s’hi diu bé. És un lloc envejable. Segur que a baix al pla estem a 30 graus de temperatura i aquí estem a 20. Aquests ombrívols i fagedes que tenim aquí són un privilegi.”

La festivitat, però, ja va començar divendres amb una revetlla popular amb ossos d’espinada, un concert de Manelic de la Pera i un gran espectacle de màgia. Per altra banda, dissabte, hi va haver un concurs de rams i de dibuix, un partit de futbol entre els veïns i, al vespre, un sopar de barri amb l’actuació del grup d’havaneres Xarxa i la nit de ball amb el grup Blue Moon. L’Ajuntament de les Preses ha volgut destacar la participació dels veïns de Bosc de Tosca en la seva festa.

Lluís Guillaumes, regidor de l’Ajuntament de les Preses: “Aquesta festa no tindria cap sentit si els veïns no els interessés. La missa fa anys que és la mateixa. Vol dir que és una cosa que agrada. O quan fem els sopars de germanor, veus que tot el barri hi participa pràcticament, això et dona oxigen i vitalitat per a l’any que ve ja començar-la a preparar i pensar altres coses.”

x