Gran participació a la tornada de les 12h de vòlei platja a muntanya del Club Vòlei Olot

Enguany les 12 hores de vòlei a muntanya organitzades pel Club Vòlei Olot tornaven renovades, després de dos anys sense fer-se per culpa del COVID. Aquest cop es va apostar per dur a terme aquest torneig el mes de juliol i no el setembre, quan es feia habitualment, i la conclusió ha estat la decisió va ser encertada, donat que han participat molts més equips que en les darreres edicions.

Marc Busquets, director esportiu Vòlei Olot: Aquest edició s’han apuntat 48 equips, unes 270 persones i dels últims 10 o 15 anys, és l’any que hem tingut més inscripcions. I separem els equips en grups, aquest cop tres i fan dues fases. Tot de manera que els equips acabin jugant entre ells separats una mica per nivells, i així tothom pot gaudir més.

Torneig amistós i on un dels ingredients imprescindibles, a banda del competitiu, era el de gaudir d’una jornada de vòlei amb amics, com molt bé es nota amb el nom dels equips: Gambes a l’ajillo, Germanets i companyia i Inserso van ser els conjunts guanyadors. La diada, però, incloïa més activitats, més enllà de la competició per equips.

Bernat Puigdevall, participant: Anem fent partits, però també hi ha concurs de serveis i fins i tot concurs de planxes, en una pista de sabó.

I com no podia ser d’altra manera  un bon àpat, per fer, de pas, la cloenda d’una nova temporada pel club, tot fent-ho de la millor manera que saben: jugant a vòlei.

x