Música als masos arriba a Sant Privat d’en Bas de la mà de l’Ensemble Dialoghi

El Mas la Codina de Sant Privat d’en Bas va rebre ahir a la tarda la visita del clarinetista internacional Lorenzo Coppola, acompanyat de la Cristina Esclapez, al fortepiano, i la Núria Pujolràs, amb la viola. L’Ensemble Dialoghi reuneix alguns dels músics més destacats dins el panorama actual de la música antiga. En aquesta ocasió, va presentar un programa on hi destaca el trio Kegelstatt, escrit per a una formació poc habitual, típica de l’esperit de Mozart.

Mireia Ruiz, membre de la Junta de l’Associació Música als Masos: “Aquí a Sant Privat no hi havíem anat mai. Cada mas on anem és diferent i hi arriba per diferents bandes. De vegades, hi ha algú que ens truca, que ens vol oferir casa seva. En aquest cas, va ser algú que coneixia aquest mas que ens va posar en contacte amb els propietaris.”

El festival Música als Masos va començar divendres al Mas Ventós d’Olot amb l’actuació del Trio Fortuny i dissabte amb un concert de música barroca amb èxit d’assistència en els dos casos. Tot això en la ja sisena edició del festival Música als masos que enguany ha pogut recuperar el fet de tocar a l’interior.

Mireia Ruiz, membre de la Junta de l’Associació Música als Masos: “Nosaltres estem molt contents. L’any passat el vam poder fer, però en exteriors. Nosaltres fem música clàssica i no són els millors entorns. Sense la sala que t’ajuda amb la reverberació no s’escolta tant bé. Poder-lo tornar a fer dintre, per nosaltres és recuperar l’essència del festival tal com el tenim pensat.”

x