Orgull, reivindicació i rauxa pels carrers d’Olot

La presentació d’un llibre el divendres al vespre va ser el primer plat de l’esdeveniment ‘Rebentem els armaris’, que va omplir d’Orgull els carrers d’Olot aquest dissabte per reivindicar el paper del col·lectiu LGTBIQ+ a la societat garrotxina.

Èric Martínez i Toni Boixadós, Alliberem-nos: “Tot el que estem fent és perquè volem que la societat garrotxins vegi qui som, que formem part d’aquesta societat i que volem ser-ne partíceps”.

Des d’Alliberem-nos també van impulsar altres activitats al llarg d’un cap de setmana sense parar. Repintar un pas de zebra del centre d’Olot amb una bandera de l’Orgull, una lectura de contes per als més petits i una festa a l’Stromboli que s’allargaria fins la matinada. Són les activitats Amb les quals l’associació va omplir els carrers de gent de totes les edats, però sobretot de joves amb ganes de reivindicar-se com una part més de la societat que vol ser escoltada com tota la resta.

No és gens habitual en ciutats mitjanes com Olot veure aquestes rues de l’Orgull, però des de la Garrotxa es va poder gaudir d’aquest colofó en un cap de setmana molt participatiu.

 

 

 

x