Sant Pere de Lligordà fa sonar les campanes 30 anys després

A Sant Pere de Lligordà, a Beuda, dissabte es va celebrar la Festa Major. El consistori fa una valoració més que positiva de la festa d’enguany on, especialment, s’ha recuperat un patrimoni immaterial d’aquesta contrada. I és que es van tocar les campanes del campanar de Sant Pere, que no han sonat en les últimes tres dècades. Per en Miquel Juanola, de 93 anys, va ser molt especial.

També es va recuperar el Ball Francès amb l’ajuda dels Ministrers de l’Escola de Música d’Olot i en Pep Garcia. Aquesta dansa típica de Beuda es va deixar de ballar a principis del segle XX. La festa va concloure amb un berenar-sopar amb l’assistència d’un centenar de persones que van gaudir d’un concert del grup el Niu. Músics, tocant i ballant música tradicional catalana per tancar una festa exitosa.

x